Seite drucken

Dëftues botimi

Bramac sisteme për Cati 

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.
Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12 (i ri) Kati III
zyrat 5 dhe 6
Tirana, Albania

Tel. / Fax: 00355 4 222 63 97
e-mail: Office 

Udhëheqës: Dr. Michael Utvary, Mag. Alexander Koch

Tel.: +43 (0) 2757/4010-0
Fax: +43 (0) 2757/4010-61
Mail: mk@bramac.com
http://www.bramac.com

UID Nr.: ATU 18814601
Numri në regjitstrin e firmave: FN 90799d: 
Gjyqi regjional St. Pölten
Drejtoria: Bezirkshauptmannschaft Melk
grupi profesional: industria për përpunim të gurit dhe industria keramike.

Kushte për shfrytëzim të Google analytics

Kjo Web faqe shfrytëzon Google analizat, një Web shërbim analitik nga Google Inc. („Google“) Google Analytics shfrytëzon të ashtuquajturat „Cookies“, tekst të dhënat, të cilat mbajnë mend (regjistrojnë) të dhënat në kompjuterin tuaj dhe të cilat mundësojnë analizë të shfrytëzimit të kësaj Ëeb faqeje. Informatat të cilat fitohen nga Cookie për shfrytëzim të kësaj faqeje, (duke përfshirë) edhe IP adresën e tyre), transferohen në një server të Google në Amerikë. Google i përdor këto informata për të vlerësuar shfrytëzimin e Ëebfaqes, pr t'i pregaditur raportet për aktivitetet e provajderëve. Në rastin konkret Google i transferon të dhënat ndaj një personi të tretë, nëse kjo gjë është e ligjshme shkruhet ose nëse personi i tretë i përpunon të dhënat nga marrveshja me Google. Google në asnjë rast nuk do ta lidh IP adresën me të dhënat tjera të Google Inc. Ato mund ta ndalojnë instalimin e Cookies nëpërmjet programimimit adekuat të kërkuesin e tyre softverik, megjithatë, Ju këshillojmë se Ju në rastin konkret mund ta shfrytëzoni funksionin komplet të kësaj faqeje.

Consulting, projektimin, zbatimin dhe mbajtjen gugler GmbH

...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext
...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext
...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext
...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?