Seite drucken

Firma

Menaxhimi shqiptar

Denis Sekulić

Drejtor i Përgjithshëm/ Managing Director Adriatic Area 

Misioni BRAMAC

Mendo çati, thuaj Bramac. Sepse BRAMAC është ofruesi lider për zgjidhje të plota për çati të pjerrëta

 

 Cilësia e produkteve tona dhe rendimenti përbën për ne prioritetin më të lartë – ne përmbushim pretendimet më të mëdha dhe e garantojmë këtë me emrin tonë të mirë.

 

E gjithë oferta jonë ofron mbrojtje dhe siguri për klientët tanë. Ju mund të na besoni 100% në ndërtesat e reja dhe në restaurime dhe me të drejtë të jeni krenarë, që keni vendosur për zgjidhjen me BRAMAC.

 

Për BRAMAC përveç funksionit të rendimentit është e rëndësishme edhe estetika.

 

Si lider në fushën e çative BRAMAC ofron zgjidhje inovative, në mënyrë që të përmbushë kërkesat e larta të klientëve tanë sot dhe në të ardhmen.

 

Zgjidhjet tona për çatinë ofrojnë vlera të shumëfishta. Ato rrisin vlerën e përdorimit të banesës dhe standartin e jetesës së banorëve të saj.

Historiku i Bramac

Vështrim i selive Bramac në Europë

Themeluar në vitin 1966 si „Bramac Dachsteinwerke GmbH“ (Bramac fabrikë tjegullash sh.p.k) sot në fillim të mijëvjeçarit të tretë është „Bramac Dachsysteme International GmbH“ (Bramac sisteme për çati ndërkombëtare sh.p.k) në shumë vende të Europës Qëndrore, Lindore dhe Juglindore, një nga ofruesit vendimtar dhe më inovativ për sisteme për çati. 

Bramac është një ndërmarrje e pavarur austriake që përdor lidhjet ndërkombëtare dhe Know-How-n botëror të dy shoqërive Brass Monier Building Group dhe Wienerberger për optimimin e vazhdueshëm të produkteve të veta.  --> vazhdo më tej

...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext
...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext
...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext
...Teaser mouseover Text
Teaser Alttext

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?