Seite drucken

Arsye të forta

Pese arsye të forta

Para rinovimit.
Pas rinovimit.
  1. Vjetërimi i materialit: Ndërrimi i mbulesës së catisë së vjetëruar prej kalimit të viteve
  2. Zgjerimi i hapësirës së banimit
  3. Korrigjimi i gabimeve konstruktive të planimetrisë të bëra nga e kaluara
  4. Termoizolim më i mirë që të kurseni energji dhe lekë
  5. Rritja e vlerës së shtëpisë suaj dhe atraktiviteti i çatisë së re që bie menjëherë në sy.

Renovimi i çatisë me Bramac Ju mundëson zëvendësimin e materialeve të vjetra e të konsumuara me produkte moderne për mbulimin e çatisë. Kështu çatija Juaj do të jetë sërisht e fjalës së fundit të teknologjisë dhe me siguri maksimale. 

Nëpërmjet një izolimi cilësor me produktet e Bramac Therm mund të ulni edhe vlerën e faturës së energjisë.

Bramac është partneri Juaj në historikun me Happy End të mbulimit të çatisë Tuaj!

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?