Seite drucken

Hapi 1

Ligjet e ndërtimit.

Keni në plan të rikonstuktoni çatinë apo të ndërtoni një papafingo të re? Informohuni përpara se ta bëni këtë mbi ligjet e ndërtimit! Çdo vend ka ligjet e veta të cilat ndryshojnë vazhimisht.

Kontrolli i konstruksionit të çatisë

Për të qenë të sigurt që i përmbush të gjitha kriteret kontrollojeni statikën patjetër te një specialist! Ai kontrollon konstruksionin e drurit, dimensionimin e lidhjeve dhe aftësinë mbajtëse të konstruksionit të çatisë. Kështu kuptohet menjëherë nëse mund të bëhet një rimbulim i catisë, të zëvendësohen tjegullat ose të çmontohen fare. 97% e të gjithë çative janë të përshtatshme për shtrimin me tjegulla Bramac pa bërë asnjë ndryshim konstruksioni.

Specialisti juaj i besuar i çative.

Ne ju ndihmojmë të gjeni një specialist të besuar: Për këtë kontaktoni zyrën tonë.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?