Seite drucken

Hapi 2

A është çatia juaj e sigurtë dhe rezistente ndaj borës dhe stuhisë?

Sa më robust dhe i ngjeshur të jetë materiali mbulues i çatisë aq më mirë është. Me një garanci 30 vjeçare jeni të sigurt me Bramac. Izolimi i lartë dhe aftësia mbajtëse ekstreme kujdesen për të pasur një funksionalitet shumë afatgjatë. Tjegullat Bramac janë të testuara sipas normave austriake, të certifikuara ISO si një material ndërtimi natyral.

Të dhënat dhe faktet përmbysin gabimin e kokëfortësisë!

Në çdo dy pronar shtëpie njëri prej tyre është i mendimit se disa materiale për mbulimin e çatisë janë shumë të rënda për konstruksionin e çatisë. Vetë mbulesa e çatisë përbën vetëm një pjesë të vogël të rëndesës totale të çatisë. Faktorët kryesorë për dimensionimin e një konstruksioni çatie janë ngarkesa e borës dhe forca e erës. Tjegullat e rënda janë shumë më rezistente ndaj stuhive apo erave të forta duke i ofruar pronarit të shtëpisë siguri maksimale.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?