Seite drucken

Hapi 3

Mbështetje prej kërkesës deri në fund të rinovimit

Bramac punon me një rrjet të gjerë tregtarësh/firmash për materiale ndërtimi. Ne ju ndihmojmë me kënaqësi të gjeni pikën më afër Jush për tu furnizuar me material ndërtimi me çmime të mira, ose Ju mund t’ia lini në dorë çatipunuesit Tuaj ofertën komplete.

Bramac do vazhdojë t’Ju mbështesë edhe më tej.

Deri në fund të rinovimit, stafi ynë profesional do të jenë në dispozicionin Tuaj dhe të çatipunuesit Tuaj me konsulencë dhe njohuri teknike.

 

 

Rekomandim për çatipunues

Mbulimi i çatisë është ndoshta pjesa më e rëndësishme e restaurimit të çatisë. Sejcili mund të mendojë se mund ta bëj vet mbulimin e çatisë po prej këtij vendimi mund të jetë më e madhe humbja sesa fitimi, pasi mbulimi i çatisë është një proçes mjaft serioz dhe vetëm një çatipunues profesional mund të garantojë se mbulimi është bër në mënyrën e saktë.

Nëse vendosni që këtë proces ta bëj një çatipunues profesional, Bramac me kënaqësi ju  rekomandon çatipunues të trajnuar nga ne. Çatipunuesi  i rekomanduar do t‘ju dërgojë brenda një kohe të shkurtër një ofertë me të gjitha shpenzimet e punës së nevojshme. Kështu Ju do të keni një ofertë të plotë për punimet dhe materialet për çatinë Tuaj të re.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?