Seite drucken

Hapi 4

Si do duket çatia ime pas rinovimit?

Na dërgoni një foto të çatisë Tuaj në formë dixhitale në adresën e emailit: office.tirana(at)bramac.com ose një foto të printuar në adresën e firmës tonë bashkë me kontaktet Tuaja.  

 

 

Shërbimi jonë është falas!

Të gjitha shërbimet e kryera gjatë vizitave të menaxherëve tanë të shitjeve, konsulenca, dhënia e ofertës, rekomandimi për çatipunues, ndihma teknike, konsulenca gjatë rinovimit si dhe krijimi i i pamjes së çatisë Tuaj me kompjuter ofrohen për Ju pa asnjë kosto.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?