Seite drucken

Gjysmëtjegulla

Në çatitë e pjerrëta, të cilat mbyllen me tjegulla anësore, gjysmëtjegullat janë të nevojshme në disa gjatësi të caktuara kulmesh.

Gjithashtu gjysmëtjegullat vendosen edhe në shumë raste për të evituar sa më shumë prerjet në çati, si dhe për të përmirësuar mundësitë e fiksimit në brinjë, ikse dhe mbulimet e depërtimeve në çati.

Gjatë vendosjes së tjegullave anësore, gjatësia e kulmit, e matur nga këndi i jashtëm në këndin tjetër të jashtëm, duhet të jetë patjetër e përpjestuar me 15 apo 30. Nga kjo masë duhet të zbriten 5 cm për të përftuar gjerësinë e konstruksionit.

Gjysmëtjegulla për modelet me hark të vogël
Gjysmëtjegulla për modelet me hark të madh
Materiali Rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike
Ngjyrat e kuqe tulle, kafe në të kuqe, kafe e errët, gri e errët, gri brilant, antik, rustik, kafe e hapur
Modelet Klasik, Klasik Protector, Atika, Atika Protector, Kuppa Italiana, Natura
Përmasat 180 x 420 mm
Pesha 2,4 kg
Gjerësia e mbulimit 15,0 cm
Sasia e nevojshme në varësi të përmasave të çatisë

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?