Seite drucken

Element përmbyllës i kulmit

Gjatë shtrimit të kulmit pa llaç krijon lidhjen midis tjegullës kulmore dhe tjegullës anësore në fillim dhe në fund të kulmit, është një mbrojtje ndaj futjes së zogjve si dhe një pjesë shtesë ajrimi.

Materiali PVC e fortë
Përdorimi në tjegullat kulmore dhe të brinjëve
Pesha 0,10 kg / copë
Sasia e nevojshme 1 copë për çdo fund dhe fillim kulmi
   

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?