Seite drucken

Tjegull brinjëfilluese

Me pjesën e saj ballore të rrumbullakosur, tjegulla brinjëfilluese mundëson një zgjidhje të thjeshtë dhe me formë shumë të bukur për fillimin e brinjës për tjegulla të mëdha e të vogla. Fiksimi i tyre bëhet me vidat përkatëse.

Materiali rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike
Ngjyrat e kuqe tulle,kafe në të kuqe, kafe e errët, gri e errët, gri brilant, antik, rustik, kafe e hapur
Përdorimi në fillimin e brinjës
Madhësia 250 / 218 x 450 mm
Pesha 4,75 kg / copë
Gjatësia e mbulimit 40,0 cm
2 vrima për gozhdë diametër 1x 4 mm dhe 1 x 5 mm
Sasia e nevojshme 1 copë për çdo fillim brinje

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?