Seite drucken

Kapëse për tjegullat e brinjëve dhe ullukun e qafës së çatisë

Me kapëset për tjegullat e brinjëve dhe ullukun e qafës së çatisë mund të fiksohen shpejt dhe mirë copëzat e prera të tjegullave në zonën e ullukut të qafës së çatisë dhe të brinjës pa shpuar tjegullën. Janë të përshtatshme për të gjitha llojet e tjegullave

Materiali Çelik i rrallë e shumë cilësor dhe tel çeliku rezistent ndaj korrozionit.
Gjatësia 3 cm
Gjerësia 1,8 cm
Gjatësia e telit rreth 40 cm
Sasia e nevojshme 1 copë për Ausspitzer
Përdorimi për të gjitha materialet e mbulimit të çatisë me një spesor midis 8 mm dhe 16 mm

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?