Seite drucken

Kapëse për tjegullat kulmore dhe te brinjëve

Ajo fiksohet me një vidë 31-80 mm nëpërmjet tjegullës kulmore dhe me 2 vida 28-45 mm direkt në listelën e kulmit apo të brinjës.

Materiali Fletë alumini 1,6 mm, e eloksuar
Ngjyrat e kuqe, kafe, gri e errët
Përdorimi për tjegulla kulmore dhe brinje
Sasia e nevojshme 1 copë për tjegull kulmore dhe të brinjës

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?