Seite drucken

Vida

Materiali E zinkuar me zjarr, me llak me ngjyrë, me unazë plastike izoluese të fiksuar, me kokë rrumbullake, 20mm
Përmasat 3,1/3,7 x 120 mm
Përdorimi për tjegulla të brinjës
Sasia e nevojshme 1 copë për tjegull brinje.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?