Seite drucken

Baxhë Luminex-Uni

Shërben si dritare për të dalë në çati, për ndriçimin e papafingos, dhe si një mundësi shtesë për ajrim. Është një element funksional dhe shumë i përshtatshëm i sistemit te çatise për tjegulla të çdo fomati; të mëdha e të vogla pasi përshtatet në mënyrë ekzakte me materialin mbulues. Fiksimi bëhet me elementët e vet. Baxha hapet në drejtimin majtas, djathtas ose lart. E siguruar nëpërmjet llozit shtesë.

Dimensionet e brendshme 47.5 x 52 cm
Dimensionet e jashtme 63 x 76.5 cm
Ngjyra e kuqe, kafe, gri e errët
Përdoret për të gjitha modelet e tjegullave të betonit
Materiali Korniza PVC e fortë, kupolë drite e përforcuar prej polikarbonati shumë rezistent ndaj thyerjes
Fletët anësore me mbrojtje ndaj rrezeve Ultra Vjollcë, folie poliestre dhe alumini të llakuar me shtresë rrjete alumini
Sipërfaqja e futjes së dritës 0.24 m2
Pesha 6.2 kg

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?