Seite drucken

Tjegull transparente Pleksi Glas

Mundësi e thjeshtë për ndriçimin e nënçatisë. Fiksimi i këtij elementi bëhet me anën e dy kapsave. Depërtueshmëria e dritës rreth 92%.

Materiali Xham akrilik shumë transparent
Modeli Klasik
Përmasat 330 x 420 mm
Pesha 0,65 kg / copë
Gjerësia e mbulimit 30,0 cm
Sasia e nevojshme rreth 5 copë / 150 m² sipërfaqe çatie

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?