Seite drucken

Set për montimin e antenës DuroVent

E përshtatshme për vendosjen e antenave dhe satelitëve. Hapësira ku do të kalojë antena është variabël nga 22-110mm.

Materiali PVC e fortë
Ngjyrat e kuqe, kafe në të kuqe, gri e errët
Modeli Klasik, Klasik P5, Atika, Kupa Italiana
Gjerësia e mbulimit 30,0 cm
Përmasat 330 x 420 mm
Pesha 1.25 kg/copë
Lartësia e antenës 22,5 cm
Sasia e nevojshme sipas kërkesës

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?