Seite drucken

Seti i montimit DuroVent

Shërben për vendosjen e mbrojtur nga shiu në çati të tubit të nxjerrjes së tymit Durovent nëpërmjet nënçatisë apo membranës. Seti përbëhet prej kallëpit, unazës mbyllëse dhe mbulesës për nënçatinë.

Unaza mbyllëse
Materiali PVC e butë, elastike
Ngjyrat e zezë
Përdorimi në tubin e aspirimit DuroVent
Madhësia NW 100 apo NW 125
Sasia e nevojshme 1 copë për çdo tub aspirimi DuroVent
Kallëpi
Materiali Karton
Ngjyra kafe
Mbulesa për nënçatinë
Materiali si Universal S
Ngjyra gri
Përdorimi në nënçati
Madhësia 50,0 x 50,0 cm, diametri I vrimës 100 mm / apo 125 mm
Sasia e nevojshme 1 copë/tub aspirimi DuroVent

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?