Seite drucken

Tjegull me zgavër Durovent

Një element i rëndësishëm në çati

Tjegulla me zgavër mundëson montimin e pastër dhe pa thyerje në çati të sistemit të aspirimit, tubit të daljes së gazrave dhe setit të antenës/satelitëve.  Nëpërmjet kësaj tjegulle ne kemi krijuar një mënyrë universale depërtimi në çati, me ndihmën e të cilit mbulohen disa fusha përdorimi; sistemi i ajrimit në banja, kuzhina dhe dhoma ndenjieje si dhe vendosja e antenave, satelitëve etj.  

 

 

Materiali PVC e fortë
Ngjyrat e kuqe, kafe në të kuqe, gri e errët
Modeli Klasik, Klasik P5, Atika, Kupa Italiana
Gjerësia e mbulimit 30,0 cm
Madhësia 330 x 420 mm
Sasia e nevojshme 1 copë për çdo sistem ajrimi/antene apo tub dalje gazrash mbi çati.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?