Seite drucken

Tub i daljes së gazrave DuroVent

Ky tub shërben për realizimin e daljes së tubave dopjo të nxjerrjes së gazrave nga pajisjet e ndryshme djegëse, tubi i brendshëm i të cilave nuk ngrohet më shumë se + 85 grade në sipërfaqen e jashtme.

Materiali PVC e fortë
Ngjyrat e kuqe, kafe në të kuqe, gri e errët
Modeli Klasik, Klasik P5, Atika, Kupa Italiana
Përmasat 330 x 420 mm
Diametri i tubit Tubi i daljes së gazrave 16: nga brenda 116, nga jashtë 122
  Tubi i daljes së gazrave 28: nga brenda 128, nga jashtë 132
Sasia e nevojshme 1 copë për çdo tub aspirimi

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?