Seite drucken

Tub i sipërm aspirimi DuroVent

Tubi i sipërm i aspirimit DuroVent prej materiali shumë të mirë plastik ruan ngjyrën dhe jep rendimentin maksimal të ajrimit.  Në çati me pjerrësi prej 15° deri në 55° tubi i aspirimit DuroVent vendoset në drejtim vertikal.

Materiali PVC e fortë
Ngjyrat e kuqe, kafe në të kuqe, gri e errët
Modeli Klasik, Klasik P5, Atika, Kupa Italiana
Gjerësia e mbulimit 30,0 cm
Madhësia 330 x 420 mm
Diametri i tubit tubit të sipërm 125 mm, Tubi lidhës 100 apo 125 mm
Sasia e nevojshme 1 copë për çdo sistem ajrimi mbi çati.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?