Seite drucken

Tubi fleksibël dhe reduktuesi

Tubi fleksibël krijon lidhjen midis tubit dhe setit të aspirimit. Në fundin e sipërm është vendosur një manikotë e rrëshqitshme, fundi i poshtëm ka madhësinë NW 100. Këto nuk janë të përshtatshme për montim horizontal. Në përmasa më të vogla përshtatja bëhet nëpërmjet prerjes së reduktuesit.

Tubi fleksibël
Materiali PVC e fortë dhe e butë
Ngjyra gri
Përdorimi në tub aspirimi, te të gjitha modelet
Madhësia NW 100 / 125
Gjatësia maksimumi 70 cm
Pesha 0,50 kg / copë
Sasia e nevojshme 1 copë për çdo tub aspirimi
Reduktuesi
Materiali PVC e fortë
Ngjyra gri
Përdorimi në tub aspirimi / në tub fleksibël
Madhësia NW 100 deri NW 70
Pesha 0,25 kg / copë
Sasia e nevojshme në varësi të përmasave të tubit të ajrimit.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?