Seite drucken

Sistemi i ulluqeve plastik Stabicor

Avantazhet e Sistemit të ulluqeve plastik Stabicor janë:

  • Montim i shpejtë, i lehtë, i pastër
  • Montim shumë praktik - pa nevojën e ngjitjes apo saldimit
  • Stabilitet i lartë
  • Material shumë cilësor
  • Jetëgjatësi e lartë, ska nevojë për mirëmbajtje
  • I qëndrueshëm ndaj luhatjeve të mëdha të temperaturave
  • Nuk nevojitet lyerja me bojë
  • Ganxhat e ullukut dhe elementët fiksues në mur të tubave të shkarkimit janë prej llamarine xingato të lyer 

 

 

Materiali Klorur polivinyl prej plastike të fortë, të lyer në brumë
Ngjyra kafe e errët
Ulluk me përmasa orientuese RG 125
Bërryla me përmasa orientuese RG 100

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?