Seite drucken

Tjegulla anësore

Me tjegullën anësore realizohet mbyllja e anëve trekëndëshe të çatisë si një zgjidhje shumë ekonomike, profesionale dhe me formë perfekte. Është shumë e rëndësishme që distanca midis listelave të jetë minimumi 31.5 cm. Këto tjegulla janë të prodhuara nga fabrika me dy vrima dhe duhet të fiksohen me gozhdë ose vidë.

Tjegulla anësore për modelet me hark të vogël
Tjegulla anësore për modelet me hark të madh
Materiali Rërë, çimento, ujë, pigmente joorganike    
Ngjyrat e kuqe tulle, kafe në të kuqe, kafe e errët, gri e errët, gri brilant, antik, rustik, kafe e hapur    
Modelet Klasik, Klasik Protector, Atika, Atika Protector, Kuppa Italiana, Natura Plus    
Përmasat 330 x 420 mm    
Pesha 6,7 kg    
Mbulimi i buzëve të tjegullës anësore rreth 11,0 cm    
Gjerësia e mbulimit të tjegullës anësore majtas 26,0 cm    
Gjerësia e mbulimit të tjegullës anësore djathtas 29,0 cm    
2 vrima për gozhdë ø 4 mm    
Vendosja e kërkuar e listelave minimumi 31,5 cm/maksimumi 34 cm    
Sasia e nevojitur në varësi të pjerrësisë së çatisë rreth 3 copë për metër linear anësore    
       
       
       
       
       

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?