Seite drucken

Shirit izolues për ulluqet e qafës së çatisë

Shiriti izolues për ulluqet e qafës së çatisë shërben për lidhjen dhe izolimin e sigurtë të dy anësoreve të ullukut të qafës së çatisë dhe krijon lidhjen midis fundit të sipërm të ullukut të qafës së çatisë dhe listelës së kulmit.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?