Seite drucken

Shirit sfungjeri

Shirit sfungjeri për tjegulla të vogla dhe të mëdha, për izolimin e pjesëve midis mbulimit të çatisë dhe elementëve lidhës, si oxhaku, qafa e ullukut etj. Ky shirit mbron nga depërtimi i borës dhe pluhurit.

Materiali Sfungjer poliuretani me vetëngjitje
Ngjyra gri
Përdorimi Në formë trekëndëshi 40 x 70 mm për tjegulla me format të madh, në formë kuadrati 30 x 30 mm për tjegulla me format të vogël, të rrafshëta
Gjatësia e elementit 200 cm
Sasia e nejvoshme 1 copë / 2,0 metër linear

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?