Seite drucken

Ulluk për qafën e çatisë Profilo S

Ulluku për qafën e çatisë Profilo S është prej alumini dhe çeliku xingato. Për montimin e ullukut për qafën e çatisë Profilo S nuk është i nevojshëm nënkonstruksioni pasi aftësia mbajtëse e tij është shumë e lartë, ndaj mund të shtrohet direkt mbi listela. Mbërthehet me gozhdë. Pesë vija ndarëse pengojnë depërtimin e ujit. Në papafingo, në pjesët lidhëse të ullukut në çati, përdoret adaptori Profilo S me funksionin e një kalimi kompakt të ullukut në sipërfaqen e çatisë.

Materiali Përzierje alumini dhe çeliku xingato, rezistent ndaj gërryerjes dhe rrezeve Ultra Vjollcë
Ngjyra e kuqe/kafe
Gjatësia e elementit 210 cm
Gjerësia 46 cm
Mbivendosja Në çatitë me pjerrësi 15-22 grad = 15 cm, pjerrësi 22 grad = 10 cm
Sasia e nevojshme 1 copë / 2 metër linear ulluk
   
ADAPTORI PROFILO S  
Materiali alumin i veshur
Ngjyra e kuqe/kafe
Gjatësia 50 cm
Gjerësia 50 cm
Sasia e nevojshme 1 copë / 1 linjë ulluku

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?