Seite drucken

Ulluk për qafën e çatisë

Ulluku për qafën e çatisë është një ulluk cilësor prej alumini, i përdorshëm nga të dyja anët. Nëpërmjet linjave të përthyera, të parapërgatitura është i thjeshtë për t'u montuar. Fiksimi bëhet mbi listela ose mbi konstruksionin e ullukut.

Materiali Alumin shumë cilësor, i emaluar, ana e parme ngjyrë e kuqe, ana e mbasme kafe. (I përdorshëm nga të dyja anët)
Përdorimi për të gjitha modelet e çative
Gjatësia e elementit 160 cm
Gjerësia 64 cm
Pesha 1,9 kg / copë
Sasia e nevojshme 1 copë / 1,5 metër linear ulluk

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?