Seite drucken

30 vjet garanci

30 vite vlerë e re – garanci Ju japin siguri absolute.

30 vite vlerë e re – garanci Ju japin siguri absolute. Me këtë garanci ka besueshmëri, sepse funksionon që prej 40 vitesh. Ne e dimë se çfarë bejmë, dhe Ju e dini se çfarë perfitoni: Tjegulla me një ngjeshje dhe izolim shumë të lartë, aftësi mbajtëse të papërsëritshme,si dhe shumë rezistente edhe ndaj breshërit.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?