Seite drucken

Deklaratat e performancës

Për ato produkte, për të cilat sipas rregullave të produkteve të ndërtimit duhet të vihet në dispozicion një deklaratë performance, deklaratat përkatëse të performancës kërkohen të shkarkuara në faqen tonë të internetit link.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?