Seite drucken

IBO-Markë e kontrolluar

IBO Prüfzeichen 2007

IBO Markë e kontrolluar

Marka e kontrolluar - IBO për produktet e rekomanduara ndërtimore bio konfirmon:
Tjegullat Bramac përbëhen vetëm nga lëndë të para natyrore si rërë, ujë, cimento Portland dhe pigmente ngjyrash joorganike. Të prodhuara në mënyrën më ekologjike dhe bazuar te burimet.

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?