Seite drucken

Të dhëna teknike

Të dhëna teknike  
Materiali: rërë, çimento, ujë, Pigmente joorganike
Sipërfaqja: e lëmuar
Pesha: 4,3 kg/cope
Madhësia: 330 x 420 mm
Gjatësia e varjes: 398 mm
Gjerësia mbuluese: 300 mm
Nevoja për m2: rreth 10 copë

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?