Seite drucken

Granat 13V

Garantie

Simetri perfekte

Një çati duhet të jetë si e derdhur. Me tjegullat Granat13 V kjo gjithashtu është e mundur. Granat 13 V bashkon optikën tradicionale dhe teknikën më moderne të tjegullave të lëvizshme. Ajo është veçanërisht e përshtatshme për çati me përmasa të vogla dhe të mesme. Prej optikës së saj shumë simetrike dhe harmonike ajo është fituesja krenare e çmimit iF Product Design Award 2011.

Të dhëna teknike

Materiali: qeramikë
Sipërfaqja: mat, glazur, porcelan
Gjatësia e varjes: 330 - 360 mm
Gjerësia mbuluese: 213 mm
Pesha: 3,6 kg/copë
Konsumi për m²: 13,0 - 14,2 copë
Pjerrësi çatie pa masa shtesë: 22º
Pjerrësi çatie me masa shtesë: 10º

Listelimi

Raspored letava

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?