Seite drucken

Monocoppo

Garantie

Prestigj tradicional

“Këtu jetohet me qejf dhe jashtëzakonisht mirë” duket se i thotë kalimtarëve një shtëpi e mbuluar me Monocoppo. Sepse rrallë ndodh që një çati të rrezatojë kaq shumë jetë sic bën Monocoppo nëpërmjet rrumbullakosjeve të buta dhe ndërthurjes së ngjyrave. Këtu dizajnit individual nuk i vihen kufij. Veçanërisht e përshtatshme edhe për renovimin e objekteve prestigjoze – e klasit të lartë apo për shtëpitë me stil mesdhetar.    

Të dhëna teknike

Materiali: qeramikë
Përmasat: 428 x 264 mm
Pesha: 3,30 kg/copë
Pjerrësia e minimale çatisë: 17°
Sasia e nevojshme për m2: 12,5
Listelimi: 36,5 cm
Copë për paletë: 180 copë

Listelimi

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?