Seite drucken

Rubin 13V

Garantie
Vepra jone e artit

Vepra jone e artit!

Rubin 13 V është rezultati i risive më të fundit të dizenjatorëve tanë: Lidhja midis traditës, bukurisë dhe teknikës më moderne. Me shumë përkushtim për detajet, kryevepra jonë përmbush edhe kërkesat më të larta për estetikë. Për blerësit që dëshirojnë diçka të veçantë, Rubin 13 V është zgjedhja më e mirë, gjë që e dëshmon edhe çmimi Red Dot Award Design 2010.

Të dhëna teknike

Materiali: qeramikë
Sipërfaqja: mat, glazur, porcelan
Gjatësia e varjes: 330 - 360 mm
Gjerësia mbuluese: 225 mm
Pesha: 3,2 kg/copë
Konsumi për m²: 12,3 - 13,5 copë
Pjerrësi çatie pa masa shtesë: 16º
Pjerrësi çatie me masa shtesë: 10º

Listelimi

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?