Seite drucken

Mbrojtje revolucionare Protector

Mbrojtje shumë më e madhe se ajo që shihet me sy të lirë

1. Më shumë mbrojtje nga kushtet ekstreme atmosferike

Në stuhi, rrebesh dhe nxehtësi të madhe tjegullat Bramac Protector ofrojnë mbrojtjen maksimale në çfarëdo lloj moti dhe në 365 ditët e vitit.

2. Më shumë mbrojtje nga ndotja

Tjegulla Bramac Protector ofron mbrojtje edhe nga grimcat e padukshme, agresive si psh. emetimet industriale apo shiu me përmbajtje acidi.

3. Ngjyrë e qëndrueshme

Sistemi i veçantë i materialit i tjegullës Bramac Protector është unik. Kështu ju do ta shijoni ngjyrën origjinale të tjegullës tuaj për shumë vite me radhë.

4. Më shumë mbrojtje nga algat dhe myshku

Lulëzimet e padëshiruara nuk kanë vend mbi tjegullën Bramac Protector. Algat dhe myshqet e kanë vendin në natyrë dhe jo mbi çati.

5. Më shumë mbrojtje nga ndikimi dëmtues i kripës së detit

Sipërfaqja Protector është shumë rezistente ndaj acideve dhe gjithashtu ndaj kripës së detit e cila depozitohet mbi tjegulla.

 

 

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?