Seite drucken

Aplikime

Lutemi të na dërgoni aplikimin tuaj
Emri *
emri
rruga
Kodi postar Qyteti
e-mail *
Subjekti
Njoftim
Ngarkoni dokumentacionin e aplikimit
Më dërgoni një kopje të njoftimit
* CAPTCHA image for SPAM prevention
     

Zyra Qendrore

BRAMAC Sisteme për çati Sh.p.k.

Rr. „Ismail Qemali“ Pall.12-katësh (i ri) Kati III zyrat 5 dhe 6

1001 Tirana

Albania

Phone: 00355 4 222 63 97

Mobile: 00355 68 90 32544

E-Mail: office.tirana(at)bramac.com

Web: www.bramac.al

Orari i punës: Nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri 16.00

Kërkesë nëpërmjet formularit të kontaktit

Kë dëshironi të kontaktoni?